Сендвіч-панелі від виробника Balex, Arpanel Продаж, доставка, монтаж
Години роботи: Пн-Пт: 09:00 - 18:00
Сб-Нд: вихідний

«Кому свіжі троянди?»

12.12.2019

Нещодавно нашим замовникам, які займаються вирощуванням троянд, що на Львівщині, встановили розсувні двері для зберігання температури в холодильній камері  з автоматичною системою відкривання та закривання. Поєднання нержавіючої сталі та композитних матеріалів робить двері легкими та міцними.

холодильні двері

Рама холодильних дверей виготовлена з нержавіючої сталі. Полотно дверей – це поліестерний ламінат, армований скляним волокном GLASBORD ARMORTUF®. Наповнення: пінополіуретан. Товщина - 80мм. Рама з армованого ПВХ.

Двері мають ходовий механізм, який притискає їх до дверної рами та підлоги. Двері без порогів, обладнані спеціальним ущільнювачем для підлоги.

Поліестерний ламінат ArmorTuf®, що використовується для виробництва, виготовлений американською компанією, - єдиний доступний на ринку матеріал, що має поверхневий захист Surfaseal®. Однак найбільшою перевагою цієї плити є її ударна міцність (у кілька разів вища, ніж листовий метал), а також  те, що вона вдвічі легша за товщину листового металу 0.5 мм.