Сендвіч-панелі від виробника Balex, Arpanel Продаж, доставка, монтаж
Години роботи: Пн-Пт: 09:00 - 18:00
Сб-Нд: вихідний

Нам виповнилося 14 років!

23.12.2019

ТОВ «РОЗАН» розпочали свій шлях з 2005 року! За цей час ми багато встигли зробити: реалізовували великі, складні і цікаві проекти, досягали цілей, спрямованих на задоволення Ваших технічних потреб, наші Клієнти!

Ми щиро висловлюємо свою вдячність всім: Співробітникам, Партнерам, Клієнтам! Дякуємо за те, що ми змогли досягти значних успіхів, за те, що ми впевнені в своїх силах.

Серед своїх Клієнтів ми зустріли багато цікавих людей і компаній! - Завдяки Вам ми сподіваємося досягти ще більш високих досягнень в області якісного і професійного зростання нашої компанії.

Ще раз дякуємо всім, хто був і залишається з нами всі ці роки!

Успішна діяльність нашої компанії була б неможливою без внеску багатьох людей – нашої команди, щоденної клопіткої праці, щирого прагнення до вдосконалення та розвитку. Ми пишаємося нашими співробітниками, завдяки яким ми багато чого встигли досягти за ці роки. Ми пишаємося нашою репутацією серед Партнерів і Клієнтів і завжди будемо прагнути бути краще.

Шановні Клієнти та співробітники нашої команди! ТОВ «РОЗАН» бажає кожному з Вас вдалої і продуктивної роботи, нехай Вас завжди супроводжують удача та успіх, ентузіазм, а цілі будуть цікавими і легко досяжними!

Нехай новий для нашої компанії рік стане продуктивним, амбітним, сприятливим для розвитку і нових можливостей!!! З Днем народження, ТОВ «РОЗАН» !!!

14 років Розану